Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,sycące,efektowne
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 46
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 46
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
Seler i kukurydzę odcedzamy,jajka gotujemy na twardo.Por kroimy na cieniutkie plasterki.Wędlinę,ugotowane jajka oraz paprykę kroimy w drobną kostke.Nie łączymy składników.
Następnie bierzemy najlepiej szklane naczynie (bedzie dobrze widoczny ciekawy efekt). Wszystkie składniki kładziemy warstwami w naczyniu przedzielając każdy poziom cienką warstwą majonezu i selera.Zaczynamy od selera następnie majonez i inne składniki.Ważne jest aby między każdym składnikiem bylo troszkę selera i majonezu..Na samym końcu ,sałatkę smarujemy troszeczkę większą warstwą majonezu i scieramy ,na małych oczkach, żółty ser tak aby utworzył się kozuszek ;o).Można udekorować to rodzynkami,ale to już wedlug uznania.Życzę smacznego.