Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez ziemniakowe frytki :)
W misce zmieszać masło, wodę, cukier oraz sól, postawić na małym ogniu aż do zagotowania. Następnie do zagotowanego masła wsypać mąkę i mieszać aż do otrzymania konsystencji pasty. Taką masę odstawić na 5 minut w chłodne miejsce. Następnie dodać 2 jajka jedno po drugim i zmiksować na gładką masę. Rozgrzać olej na patelni, za pomocą 2 łyżek formować masę na kształt frytek, smażyć na zloty kolor. Po usmażeniu obtoczyć w cynamonie
Szybkie i pyszne danie. Rybę można podać z ziemniakami, ryżem lub frytkami. U...
Odsłon: 517
Pyszne kieszonki z kurczakiem i frytkami które przypominają domowy kebab. Op...
Odsłon: 2855
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 66
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 66
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 51
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Składniki
W misce zmieszać masło, wodę, cukier oraz sól, postawić na małym ogniu aż do zagotowania. Następnie do zagotowanego masła wsypać mąkę i mieszać aż do otrzymania konsystencji pasty. Taką masę odstawić na 5 minut w chłodne miejsce. Następnie dodać 2 jajka jedno po drugim i zmiksować na gładką masę. Rozgrzać olej na patelni, za pomocą 2 łyżek formować masę na kształt frytek, smażyć na zloty kolor. Po usmażeniu obtoczyć w cynamonie
Przepisy Przekąski
Przekąski
TABBOULEH - Libańska pełna smaku i chrupkości prosta sałatka/przystawka.
Przekąski
SUT TOLMA Liście winogron nadziewane ryżem z ziołami...
Przekąski
Tarta ze szparagami
Przekąski
Frytki z dyni
TABBOULEH - Libańska pełna smaku i chrupkości prosta sałatka/przystawka.
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
SUT TOLMA Liście winogron nadziewane ryżem z ziołami...
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27