Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka ,chrupiąca przekąska:)
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1070
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 147
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1070
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 147
Składniki
Rozwinąć ciasto francuskie. Na wierzch ułożyć plasterki szynki,pokrojone pomidory.
W szparagach odciąć twarde końcówki. Ułożyć je na szynce i pomidorach. Wierzch przykryć plastrami sera żółtego.
Całość zwinąć w roladę,pokroić ze skosa na 1,5cm części. Roladki ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce i posmarować roztrzepanym jajkiem. Dać do nagrzanego piekarnika. Piec do złotego koloru w 200st.
Smacznego życzę!