Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezapomniany smak, tylko zawsze podawano za mało keczupu :) Świetnie sprawdziły się na piątkowym spotkaniu.
piekarnik, patelia z pokrywką
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Składniki
Smacznego :)
Pieczarki przesmaża się z cebulą i doprawia, wykłada się je na przekrojone wzdłuż bułki i posypuje serem.
Można wstawiać do nagrzanego piekarnika lub zrobić mini piekarnik na patelni z przykrywką. Najpierw ją nagrzewam i po chwili zmniejszam ogień na średnio mniejszy- całość zadziała jak piekarnik. gotowe będzie kiedy na serze pojawią się bąbelki. Podawać z keczupem.