Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa,szybka i smaczna zapiekanka.Może być podawana na obiad,kolację lub jako przekąska:)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1798
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1798
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
Pokroić chleb w kostkę i podsmażyć na rozgrzanym oleju.
Ser utrzeć na grubych oczkach,pomidory sparzyć,obrać i pociąć na grubsze plastry a czosnek pokroić drobno.
Do żaroodpornego naczynia (naczynie ok 23x23 będzie najlepsze) przełożyć chleb,posypać startym serem.Na wierzchu ułożyć plasterki pomidora,posypać pokrojonym czosnkiem i przyprawami.
Jajko ubić widelcem z mlekiem i zalać równomiernie zapiekankę.
Wstawić do nagrzanego do 180st piekarnika i zapiekać ok 15min.Smacznego:)