Do góry

Przetwory Przepis na:

Dżem agrestowo-truskawkowy

Dżem agrestowo-truskawkowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 26 Ocena: 1004

Dodano:

Odsłon: 1979

Pachnący latem dżem o idealnym połączeniu kwaśnego agrestu i słodkich truskawek

Składniki

  • 2 kg agrestu
  • 1 kg truskawek
  • 2,5-3 kg cukru (w zależności od kwaśności agrestu)
> 6 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Agrest i truskawki oczyszczamy, płuczemy i mielimy przez maszynkę.

    więcej znajdziesz na:

    http://oobzarciuch.blogspot.com/2014/07/dzem-agrestowo-truskawkowy.html

    lub klikajac na: Zapraszam na mojego bloga!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

irma 08 lipca 2014 Dżem z połączenia takich owoców, to najsmaczniejszy dżem jaki jedliśmy. Polecam :))

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń