Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze schabowym smakuje wybornie.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6396
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154823
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6396
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154823
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić i grubo poszatkować. Zagotować trochę wody, włożyć kapustę i ugotować na pół przykrytym garbku, wlać mleko, przyprawić do smaku solą i cukrem, dogotować i odparować wywar. Kapustę odcedzić, wyłożyć na salaterkę, polać stopionym masłem i posypać zrumienioną bułką tartą.