Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa i smaczna surówka, a może sałatka. Jakiś czas temu podawałam przepis na jabłka kwaszone. Moje są już świetnie ukwaszone i dzisiaj podzielę się z Wami przepisem na świetną surówkę.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 163
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 293
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 163
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 293
Składniki
Jabłka pokroić w cienkie słupki. Marchewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach, wymieszać z jabłkami. Przyprawić solą, cukrem i oliwą. Można też zamiast oliwy dodać 1 płaską łyżeczkę majonezu. Surówka może być samodzielnym daniem, lub dodatkiem do dań mięsnych i rybnych.