Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca sałata zielona z aromatycznymi ziołami i pysznym sosem.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 266
Polecam.
Odsłon: 744
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36283
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 420
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 266
Polecam.
Odsłon: 744
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36283
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 420
Składniki
Sałatę dokładnie płuczemy, osuszamy i kroimy (lub szarpiemy jak kto woli) na drobne kawałeczki. Szczypiorek i koperek szatkujemy i dodajemy do sałaty.
Śmietanę mieszamy z octem, cukrem i przepuszczonym przez praskę czosnkiem.
Sałatę z ziołami solimy i pieprzymy, a następnie mieszamy z sosem śmietanowym.
Sałatkę podajemy zaraz po przygotowaniu. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-d
;-D