Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalna sałatka grecka zawsze mile widziana na stole :)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 172
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 172
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Składniki
Kapustę pekińska drobno szatkujemy, pomidora kroimy w kosteczkę, ogórka i cebulę również. wszystko wrzucamy do miski.
Polewamy oliwa dodajemy szczyptę soli,pieprzu i oregano (można użyć inne zioła), mieszamy. Na koniec dodajemy pokrojoną w kosteczkę fetę,aby się nie rozpadła.
Czasami dodaję oliwki, ze względu na to ,że niektórzy nie lubią,podaję oliwki oddzielnie ;]
Smacznego