Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo zdrowa sałatka o ciekawym smaku :)
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 213
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 573
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 213
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 573
Składniki
Roszponkę umyć,osuszyć. Owoc granatu umyć i obrać. Połowę pestek granatu wymieszać z cukrem,musztardą,sokiem z cytryny i oliwą i zmiksować na sos.
Roszponkę rozłożyć na talerzu,polać sosem z granatu,posypać pokruszoną fetą i resztą pestek granatu.Smacznego :)