Sałatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 18
Dodano: 14.02.2011
Odsłon: 2455
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Pieczarki oczyszczamy myjemy i zagotowujemy ok 15 min.w wodzie z dodatkiem płaskiej łyżki stołowej wegety.Po ugotowaniu odcedzamy,studzimy i kroimy w kostke.
Jajka po ugotowaniu na twardo kroimy w kostkę.
Cebulkę kroimy drobniutko.
Dosypujemy puszkę kukurydzy oraz ser starty na tarce
Całość doprawiamy solą,pieprzem oraz majonezem wg własnego uznania
Mieszamy i gotowe.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 16 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
dodaję groszek zamiast kukurydzy,taka inna wersja0 Kto głosował? | Odpowiedz

tolerancja 14 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
ROBIĘ PODOBNA TYLKO Z PIECZAREK MARYNOWANYCH I DODAJĘ SZYNKE POKROJONĄ W KOSTKĘ , JEST WTEDY BARDZIEJ NA OSTRO ALE TWOJA ZAPEWNE TEŻ JEST DOBRA , WYPRÓBUJĘ POZDRAWIAM0 Kto głosował? | Odpowiedz