Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 204
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2180
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 206
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 1966
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 204
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2180
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 206
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 1966
Składniki
Na patelni zagotuj wodę z winem, przyprawami i pokrojoną w plastry cebulą.
Rozmrożoną rybę włóż do winnej zalewy i gotuj na małym ogniu przez 10 minut.
Rybę wyjmij i odstaw,
Każdy filet przekrój na dwie części.
Mango obierz i cienkimi plasterkami odkrój miąższ od pestki.
Śmietanę wymieszaj z majonezem, sokiem z cytryny i cukrem.
Na płaskim talerzu układaj na przemian podłużne kawałki ryby i plastry mango.
Sałatkę polej przygotowanym sosem i posyp posiekanymi orzechami. Udekoruj szczypiorkiem