Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie w sam raz.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35940
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 269
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 321
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35940
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 269
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 321
Składniki
Wykonanie: Wymieszać w misce obie mąki, sól, cukier i drożdże. Wlać wodę i wyrobić rękami delikatnie elastyczne ciasto. Pod koniec wsypać odsączoną kukurydzę i ponownie dokładnie wymieszać..Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem formy, posypanej czarnuszką i odstawić na dwie godziny. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190-200 stopni i piec około 45 minut(do chrupiącej skórki)