Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy sezon na kurki grzechem byłoby nie zrobić takiej jajecznicy
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Najpierw należy przygotować kurki - oczyścić z resztek runa leśnego. Większe kurki pokroić w drobną kostkę. Najlepiej jeśli mamy malutkie kurki wówczas dodajemy całe.
Na patelni rozpuszczamy masło
Do rozpuszczonego masła dodajemy kurki. przysmażamy na małym ogniu kilka minut aż odparuje sok który wycieknie z kurek
Gdy kurki będą gotowe wbijamy jajka i solimy do smaku.
Smacznego