Do góry

Śniadania Przepis na:

Kanapka z salcesonem z morszczuka i sałatą rzymską.

Kanapka z salcesonem z morszczuka i sałatą rzymską.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1451 Ocena: 18893

Dodano:

Odsłon: 196

Kanapka zrobiona jest ze swojskim salcesonem z ryby i warzyw oraz dodanym jajkiem. Polecam.

Składniki

  • salceson z morszczuka 1-2 plastry
  • sałata rzymska
  • chleb pszenny 2 kromki
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Na kromkę chleba układamy listki sałaty rzymskiej lub innej. Na wierzch kładziemy plaster salcesonu z ryby. Możemy dodać plasterek cytryny, ale niekoniecznie, gdyż w skład salcesonu użyłam pieprzu cytrynowego i smak salcesonu jest idealny, nie potrzebujący zakwaszania cytryną.

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń