Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasta jajeczna"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 71
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 808
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 71
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 808
Składniki
25 min • Porcja 340 kcal • Koszt porcji 50 gr • Przepis na 8-10 porcji
Marchew obieram, myję, osuszam i ścieram na tarce o małych oczkach. Szczypiorek opłukuję, osuszam ręcznikiem papierowym i drobno kroję.
Jajka gotuję na twardo, obieram i ścieram na tarce o dużych oczkach.
Jajka, marchew, szczypiorek starannie mieszam, dodaję przyprawy do smaku i majonez. Jeszcze raz mieszam.Źródło: Kobieta i życie