Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, kremowa, pasta jajeczno - twarogowa która nie tylko wybitnie smakuje, ale i 30g białka uraduje ! 1 porcja to 196 kcal B : 19g T : 11g W : 26g wychodzą 2 porcje.
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 410
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2139
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1048
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 410
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2139
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1048
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Po ugotowaniu rozgnieć widelcem. Dodaj twaróg, jogurt, majonez. Całość porządnie wymieszaj, aż do kremowej konsystencji.
Szczypiorek posiekaj, dodaj do pasty i wymieszaj. Pasta gotowa! Nałóż pastę na pieczywo, rozsmaruj i dorzuć plastry pomidora i oaórka.