Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z tuńczyka Dobrym śniadaniowym uzupełnieniem kromki domowego chleba będzie delikatna pasta z warzyw i tuńczyka. Pominięcie masła i zastąpienie majonezu jogurtem dodatkowo obniży jej kaloryczność. Kanapka z pastą z tuńczyka
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 226
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34879
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 226
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34879
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Składniki
Cebulę drobno posiekaj i zalej sokiem z cytryny. Odstaw na 15 minut - dzięki temu cebula nie będzie ostra. W dużej misce wymieszaj odsączonego z zalewy tuńczyka, dodaj marchew, selera, cebulę i dokładnie wymieszaj. Następnie dodaj majonez (lub jogurt), dopraw do smaku solą i pieprzem. Trzy kromki cienko posmaruj masłem lub margaryną, ułóż na nich liście sałaty i posmaruj pastą z tuńczyka. Przykryj drugą kromką i przekrój po skosie na trójkąciki.