Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny,aromatyczny i bardzo smaczny pasztet.W takim pasztecie wiemy co mamy,a w sklepowych pewnie pomielone skórki. Serdecznie Wam polecam:)
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 177
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1048
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 177
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1048
Składniki
Pokrojoną pierś wrzucić na patelnię i podsmażyć na łyżce masła.Dodać cebulę pokrojoną w piórka i również podsmażyć. Na końcu dodać seler naciowy pokrojony na części i wątróbkę. Wszystko podsmażyć,podlać wodą 100-150ml i poddusić. Wystudzić,całość zblendować ( tym razem nie mieliłam,mniej pracy z blendowaniem) Dać do miski,dodać jajka,przyprawy,jeśli masa jest zbyt gęsta można podlać bulionem lub przegotowaną wodą. Dokładnie wymieszać. Foremkę keksówkę posmarować tłuszczem i wysypć bułką tartą.
Dać do nagrzanego piekarnika do 190st i piec około 1 godz.
Smacznego życzę!