Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naszła mnie ochota na pasztet, do wątróbki dodałam seler i cukinię,wyszedł bardzo smaczny,delikatny i dietetyczny. Bardzo polecam:)
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 106
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 106
Składniki
Cebulę pokroić w grubsze piórka ,pora w talarki,dać na dużą patelnię i zeszklić. Dodać wątróbkę ,marchew,seler i pietruszkę pokrojone w talarki i smażyć wszystko około 1/2 godz. Na końcu dodać cukinię pokrojoną w plastry i podsmażyć kilkanaście min. Wystudzić,zmielić dodać bułkę odciśniętą,żółtka,białka ubić,dać wszystkie przyprawy i dobrze masę wyrobić. Foremkę posmarować tłuszczem,posypać tartą bułką i zapiekać w 200st.do zrumienienia wierzchu. Letni pasztet wyłożyć na tackę. Smacznego życzę!