Do góry

Śniadania Przepis na:

Pomidorowa pasta z makreli

Pomidorowa pasta z makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 464 Ocena: 9850

Dodano:

Odsłon: 11687

Pomidorowa pasta z makreli

Składniki

  • 1 wędzona makrela
  • 1 mała czerwona cebula
  • 1 ogórek kiszony
  • 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego
  • 2 łyżeczki jogurtu naturalnego
  • sól
  • pieprz
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Makrelę dokładnie obieramy z ości i skóry, wrzucamy do miski. Dodajemy do niej pokrojone w drobną kostkę cebulę i ogórek, koncentrat, jogurt, sól i świeżo mielony pieprz. Mieszamy. Jeżeli macie ochotę, możecie do kanapek z pastą dołożyć dodatkowo koperek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń