Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 54
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 54
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Odcedzić tuńczyka. Do tuńczyka dodać ugotowane na twardo 2 jajka ( starte na tartce na dużych okach lub drobno pokrojone ) i lekko wymieszać. Do tego wkrawamy rzodkiewkę , drobno posiekaną cebulę ( ilość zależy od upodobań konsumenta ) i ścieramy do tego ser żółty. Dodajemy majonez ( około 2-3 łyżek ). Dodajemy posiekany szczypiorek i jak ktoś lubi to jeszcze rzeżuchę i papryczkę chili lub pieprz cayenne - jak ktoś lubi na ostro ;) Doprawiamy pieprzem i solą do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego.