Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Miodowy schab"
Po kilku dniach urlopu i jadaniu "na mieście", przyszła ochota na domowe dani...
Odsłon: 60
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 366
Po kilku dniach urlopu i jadaniu "na mieście", przyszła ochota na domowe dani...
Odsłon: 60
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 366
Składniki
Mięso umyj, osusz. Obierz 2 ząbki czosnku, posiekaj. Wlej olej, dodaj pozostałe marynaty. Wsyp po pół łyżeczki soli, pieprzu, papryki.
Pozostałe ząbki czosnku pokrój i naszpikuj schab. Natrzyj je marynatą i wstaw na 3 godziny do lodówki.
Włóż mięso do rękawa piekarniczego razem z marynatą. Piecz 1,5 godziny w temp. 180°C. 15 minut przed końcem, rozetnij rękaw, aby pieczeń się zrumieniła.
Porcje 20, 90 min, cena 1,45 zł, kalorie 120 kcal.Źródło: Bella Relaks