Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki schabowe"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 42
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 60
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 27
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 42
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 60
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 27
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Składniki
Jajka przepiórcze ugotuj na twardo.
Plastry schabu delikatnie rozbij tłuczkiem na cienkie kotlety. Oprósz je solą oraz pieprzem i posmaruj musztardą sarepską.
Na każdym kawałku mięsa rozłóż po plastrze szynki oraz sera i 2 jajka. Zwiń roladki i obsmaż je na mocno rozgrzanym tłuszczu.
Przełóż schab do dużego naczynia żaroodpornego i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Piecz potrawę około 20 minut.
Gotowe roladki posyp rzeżuchą i udekoruj pomidorkami.
60 min
Stopień trudności: średnie
Kalorie: 360
<strong>Katarzyna Cukier z Drzewicy</strong>Źródło: Super TV