Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki schabowe z fasolką"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 92
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 92
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
Schab umyj, pokrój na plastry i rozbij tłuczkiem.
Fasolkę ugotuj w wodzie z kostką rosołową.
Natrzyj mięso solą i oprósz pieprzem ziołowym. Na każdym kotlecie ułóż po plastrze szynki, na to wrzuć ugotowaną fasolkę i posiekaną natkę pietruszki.
Zwiń całość w ruloniki i obtocz w roztrzepanych jajkach oraz bułce tartej.
Usmaż roladki na rozgrzanym oleju.
<strong>Tatiana Lewandowska ze Świecia</strong>Źródło: Super TV