Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Schabowy pod pasztetem"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 282
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 282
Składniki
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Leśniak z Pustyn
Plastry schabu rozbij. Jajko roztrzep ze szczyptą soli i pieprzu. Mięso obtocz w mące, jajku i bułce tartej. Usmaż na oleju z obu stron.
Ser i pieczarki zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Na kotletach ułóż po plastrze pasztetu, ser żółty i pieczarki, posyp natką. Kotlety ułóż jeden obok drugiego w naczyniu żaroodpornym, podlej odrobiną oleju. Piecz w 180°C, aż ser się stopi.Źródło: Chwila dla Ciebie