Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zimowa zupa pomidorowa"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 710
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 83
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 710
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 83
Składniki
Mięso wymieszać z jajkiem i natką. Doprawić i dokładnie wyrobić. Formować malutkie klopsiki.
Warzywa oczyścić, pokroić. Cebulę posiekać, zeszklić na maśle, dodać warzywa i chwilę smażyć, mieszając. Zalać wywarem i doprowadzić do wrzenia, dodać pomidory z zalewą.
Po kwadransie dodać klopsiki. Gotować jeszcze kwadrans. Na koniec zabielić zupę śmietaną. Doprawić do smaku, podawać.
<strong>: ok. 65 minut.</strong>Źródło: Twoje Imperium