Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12396
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13301
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5641
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12396
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13301
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5641
Składniki
Warzywa w zależności od ich rodzaju oczyść, obierz, pokrój w kosteczkę. W garnku zagotuj bulion. Dodaj listki laurowe, ziarenka pieprzu i ziela angielskiego oraz pokrojoną włoszczyznę. Gotuj razem kilka minut.
Grzyby umyj, pokrój w plasterki i podduś na maśle.
Do gotującego się bulionu wsyp makaron i gotuj 10 minut.
Dodaj podduszone grzyby. Gotuj, aż wszystkie będą miękkie.
Wlej śmietanę, stale mieszając. Dosyp sól i pieprz do smaku.
Rozlej zupę do talerzy i posyp ją posiekaną natką.Źródło: Telemax