Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa krem z papryki"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 38
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 168
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 227
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 776
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 38
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 168
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 227
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 776
Składniki
Papryki oczyścić z gniazd nasiennych, umyć i pokroić. Cebule, czosnek i papryczkę chili posiekać. 2 W garnku na lekko rozgrzanym maśle zeszklić cebulę, czosnek i chili, dodać paprykę i smażyć 2-3 minuty. Zalać bulionem i gotować 15 minut. Zmiksować i ponownie zagotować. 3 Dodać do zupy śmietanę. Po 2-3 minutach zestawić z ognia. Udekorować gałązkami świeżego rozmarynu. Zupę podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.Źródło: Twoje Imperium