Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa mięsno-ryżowa"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Składniki
Kostki bulionowe rozpuść w 1,5 l wody, włóż listek laurowy, ziele angielskie, pokrojone mięso i gotuj, aż będzie miękkie.
Oczyść i pokrój marchewkę, paprykę, kapustę, włóż do wywaru. Zagotuj, wsyp ryż i gotuj około 15 minut. Przypraw zupę do smaku. Przed podaniem posyp posiekanym koperkiem.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 6, cena za porcję, 2,40 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie