Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa minestrone"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 66
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 31
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 101
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 66
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 31
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 101
Składniki
45 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 240
<strong>Małgorzata Pankiewicz z Gowina</strong>
Obraną i umytą marchew, ziemniaki oraz selera pokrój w kostkę. Włóż warzywa do garnka, zalej bulionem i gotuj około 10 minut.
Boczek pocięty w paski podsmaż na łyżce rozgrzanego oleju. Po chwili dodaj posiekaną cebulę i zeszklij. Pod koniec dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek.
z patelni dorzuć do garnka z warzywami.
Dolej przecier pomidorowy lub zmiksowane pomidory z puszki.
Po kilku minutach gotowania dołóż 2 łyżki koncentratu, cukinię pokrojoną w plasterki, rozdrobnioną fasolkę szparagową, groszek oraz drobno posiekane liście botwinki.
Kwadrans przed zdjęciem zupy z ognia wsyp do niej makaron, np. kolanka i fasolkę konserwową. Dopraw ją solą oraz pieprzem i posyp posiekaną natką.Źródło: Super TV