Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa rybna w pomidorach"
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 97
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 184
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1473
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 97
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 184
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1473
Składniki
Ryby wyfiletuj, pokrój w kostkę. Resztki zalej 1,5 l wody, dopraw solą oraz pieprzem. Gotuj 45 minut.
Cebulę i czosnek posiekaj. Obraną marchewkę i pietruszkę potnij w paski, ziemniaki – w plastry.
Zalej przecedzonym wywarem i gotuj 20 minut. Na koniec dołóż filety, pomidory z puszki, koncentrat i przyprawy.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 180. Stopień trudności: łatweŹródło: Telemax