Warzywa. Podstawy gotowania
Nowa książka z entuzjastycznie przyjętej serii dla kulinarnych debiutantów. Raj dla podniebienia wegetarianów i osób na diecie. Smakowite spotkanie przy stole pełnym kolorowych, zdrowych, niskokalorycznych dań z warzywami w roli głównej.
REKLAMA
Są tu sałatki, przystawki, surówki, zupy i dania jednogarnkowe. Nie zabrakło też potraw z patelni, nadziewanych i z piekarnika. Dowiesz się wszystkiego o zakupie, duszeniu, blanszowaniu, parowaniu, smażeniu, zapiekaniu i grillowaniu warzyw. Specjalna tabela doradzi, w których miesiącach roku szukać świeżych jarzyn - od bakłażanów, przez kapustę, aż po szpinak. Wszystko po to, by na Twoim wakacyjnym stole zagościły takie przysmaki, jak kolorowe szaszłyki warzywne, sałatka chłopska, nadziewana cukinia oraz zupa dyniowa z curry i migdałami.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Pieczywo
Pszenno-żytni chleb z garnka
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Ciasta
- Chleby
- Dla zdrowia
Odsłon: 334
5
Śniadania
Omlet zamiast owsianki
Polecam.
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Mleko
- Przyprawy
- Kardamon
- Mięta
- Płatki
- Owsianki
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 783
11
Ciasta
Sernik Anielski Puch
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36363
45
Pieczywo
Chleb zwykły na drożdżach
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 448
9
REKLAMA