Rusza nowa edycja Hell's Kitchen

Była zawodniczka MMA, uczestniczka Kuchennych Rewolucji, brat znanej blogerki modowej, prawniczka i uczestnik Masterchefa w nowej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". Kogo jeszcze zobaczymy w programie?

Mamy listę uczestników, którzy zmierzą się w trzeciej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia"! Wśród 14 śmiałków, którzy pojawią się w programie są m.in. Justin Kirchner - brat Jessici Mercedes, Damian Hucik znany z pierwszej edycji "Masterchef" oraz Klaudia Chamarczuk, którą możecie kojarzyć z programu "Kuchenne Rewolucje".
Co ciekawe w nowej edycji "Piekielnej Kuchni" najstarszy uczestnik ma 29 lat, a najmłodszy 18. Tym samym jest to najmłodszy skład, jaki dotychczas pojawił się w kulinarnym show Polsatu. Kogo jeszcze zobaczymy w programie? Sprawdźcie sami.

Przypomnijmy, że uczestnicy walczą o 100 tysięcy złotych i pracę w restauracji szefa Wojciecha Modesta Amaro. Trzecią edycję będzie można oglądać od wtorku 10 marca, o godzinie 20.00, w Telewizji POLSAT.

DRUŻYNA CZERWONA:

Aleksandra Czerniawska, 22 lata - Resko

Niedawno wróciła do Polski z Anglii, gdzie pracowała m.in. jako pomoc kuchenna i menedżerka restauracji w Londynie. Najbardziej lubi kuchnię włoską. Nie radzi sobie z przygotowywaniem dań z owoców morza. Najpewniej czuje się przyrządzając mięsa i ryby. Udział w programie nie spodobał się jej chłopakowi. Nie lubi zarozumiałych ludzi, "plastikowych" dziewczyn i mężczyzn, którzy nie szanują kobiet. Ma bardzo silny charakter, co prowadzi do konfliktów z pozostałymi uczestnikami. Jest głośna i lubi być w centrum zainteresowania.
Anna Szkaradzińska, 26 lat - Gdynia
Gotuje amatorsko. Na co dzień pracuje w firmie doradztwa finansowego, a w weekendy jest selekcjonerką w klubie. Nie czuje się zbyt pewnie w przyrządzaniu sosów. Twierdzi, że najlepiej radzi sobie przygotowując dania główne. Lubi rywalizować. Jest pewna siebie, dokładna i skrupulatna. Czasem bywa wybuchowa. Nie lubi fałszywych ludzi. Zgłosiła się do programu, ponieważ chciałaby zmienić swoje życie.
Celina Statkiewicz, 27 lat - Malbork
Z wykształcenia prawniczka, a z zamiłowania kucharka. Kocha gotować dla swojej 5-letniej córeczki. Preferuje kuchnie tajską, włoską, chińską oraz polską. Jej popisowym daniem jest kurczak curry z chlebkiem naan. Jest opanowana, obowiązkowa, i potrafi rozwiązywać konflikty. Zawsze mówi to co myśli. Nie lubi nachalności i chamstwa. Pływanie i bieganie są dla niej najlepszym sposobem na walkę ze stresem. Jej największym problemem podczas gotowania jest... bałagan.
Katarzyna Domańska, 20 lat - Katowice
Na co dzień pracuje jednak w sklepie odzieżowym, ale gotowanie jest jej największą pasją. Ukończyła kurs kulinarny w akademii Kurta Schellera. Uwielbia włoską kuchnię. Jest niezwykle opanowana i pracowita. Nie lubi ludzi leniwych i dwulicowych. Wierzy, że dzięki udziałowi w programie będzie miała szansę związać swoje życie zawodowe z branżą gastronomiczną. Jej marzeniem jest praca z szefem Wojciechem Modestem Amaro.
Klaudia Chamarczuk, 23 lata - Złotów
Prowadzi rodzinną restaurację, w której gotuje. Jej popisowe dania to spaghetti carbonara z wędzonym boczkiem oraz stek wołowy w naleśniku z kwaśną śmietaną. Gotowania uczyła się od babci. Typ buntowniczki. Ma silną osobowość. Jest bardzo pracowita i zaradna. Nie lubi kłamstwa i obgadywania. Najważniejszą osobą w jej życiu jest 4,5-letni synek, którego wychowuje sama.
Marta Czernicka, 24 lata - Warszawa
Studiuje stosowane nauki społeczne na Uniwersytecie Warszawskim, ale z zawodu jest kucharzem i cukiernikiem. W kuchni lubi eksperymentować z nietypowymi produktami. Brała udział w wielu kursach kulinarnych w Europie. Sprawia wrażenie osoby, który lubi rządzić. Czasem bywa agresywna i zawsze broni swojego zdania. Nie lubi mitomanów i nie toleruje ludzkiej głupoty oraz kłamstwa. Poza gotowaniem interesuje się wspinaczką górską i jaskiniową.
Sandra Rutkowska, 22 lata - Katowice
Prawdziwa „dziołcha" ze Śląska, która nie ma doświadczenia w gotowaniu. Pracuje dorywczo i uczy się wieczorowo. Prywatnie wielka fanka Realu Madryt i Cristiano Ronaldo, za którego - jak sama mówi - oddałaby życie. Bywa bardzo porywcza i wybuchowa. Nie należy do osób cierpliwych. Jest bardzo honorowa. Nie lubi, gdy ktoś na nią krzyczy. W przeszłości trenowała MMA i piłkę nożną.

DRUŻYNA NIEBIESKA:

Daniel Hucik, 25 lat - Gdańsk
Miłość do gotowania zaszczepiła w nim mama, od której już od najmłodszych lat uczył się sztuki kulinarnej. Uwielbia kuchnię staropolską. Wielki fan Janis Joplin. Interesuje się także kolejnictwem oraz tarotem. Stres działa na niego mobilizująco. Ma świetne podejście do dzieci. Nie lubi rutyny oraz ludzi, którzy się wywyższają. Jak sam twierdzi, w pracy w kuchni jest powolny.
Justin Kirchner, 18 lat - Poznań
Najmłodszy uczestnik trzeciej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". Pracował m.in. jako pomoc kuchenna i kelner. Podczas gotowania przykłada ogromną wagę do detali. Za wszelką cenę stara się udowodnić pozostałym uczestnikom, że mimo młodego wieku jest dobrym kucharzem. Uważa się za osobę niezwykle pracowitą, empatyczną, zaradną i bardzo uczuciową. Gotowaniem interesuje się od kilku lat. Lubi tańczyć, śpiewać i trenować tajski boks. Nie lubi obgadywania.
Marcin Herman, 28 lat - Poznań
Z wykształcenia jest kucharzem. W gastronomii pracuje od 12 lat. Uwielbia kuchnie polską, azjatycką i włoską. Niezwykle opanowany, pracowity i pewny siebie. Mimo to potrafi przyjąć krytykę. Nie znosi dwulicowych ludzi. Jego idolami są m.in. szef Wojciech Modest Amaro oraz Gordon Ramsay. Od lat uprawia kulturystykę. Kocha tatuaże i jest wielkim fanem piłki nożnej. Najważniejszą osobą w jego życiu jest żona, którą kocha ponad wszystko.
Roland Knittel, 22 lata - Opole
Gotuje od 13. roku życia. Wszystko dzięki mamie, która z zawodu jest kucharką. Marzy o tym, aby pracować w restauracji we Francji, Włoszech lub w Hiszpanii. Uważa się za osobę spokojną, ale bywa porywczy. W programie niejednokrotnie pokazał, że łatwo można wyprowadzić go z równowagi. Nie radzi sobie ze stresem, ale jest zaradny. Kiedy nie gotuje, rysuje komiksy. Kuchnia francuska jest jego ulubioną.
Dominik Gralewicz, 19 lat - Ustka
Pracując w kuchni czuje się jak ryba w wodzie. Pomaga też swojemu ojcu rybakowi podczas połowów. Uwielbia dania kuchni polskiej i azjatyckiej. Były pracownik restauracji, której właścicielką jest finalistka drugiej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" Paulina Kantak. Lubi rywalizację i jest pracowity. Nie akceptuje osób, które czują się lepsze od innych i okazują to na każdym kroku. Udział w programie był jego marzeniem.
Sebastian Miechowicz, 21 lat - Witkowo
Z wykształcenia technik żywienia, ale dotychczas nie miał okazji pracować w prawdziwej kuchni. Uważa, że jego mocnymi stronami w sztuce kulinarnej są wyczucie smaku i umiejętność dobierania składników. Nie lubi osób nadgorliwych i natarczywych. Wierzy, że dzięki programowi uda mu się wyrwać z małej miejscowości i zrobić kulinarną karierę. Otwarcie mówi, że wygra trzecią edycję "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia".
Sebastian "Szromu" Schrom, 29 lat - Oświęcim
W gastronomii pracuje od ośmiu lat, a od sześciu jest szefem kuchni. Z wykształcenia jest technikiem żywienia i gospodarstwa domowego. Autor bloga kulinarnego i zwycięzca ogólnopolskiego konkursu "Smak Pstrąga 2012" w Pieninach. Najlepiej czuje się w daniach kuchni polskiej, węgierskiej i rosyjskiej. Nie toleruje braku kultury, ignorancji i spóźniania się. Jest opanowany i lubi pracować w ciszy. Najstarszy uczestnik trzeciej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia".

Trzecia polska edycja najsłynniejszego kulinarnego reality show na świecie - "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" - w każdy wtorek od 10 marca, o godzinie 20:00, tylko w Telewizji POLSAT! Zapraszamy!

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
0
Desery Kremowy sernik z wiśniami

Idealny, kremowy i delikatny sernik, jego słodkość przełamują wiśnie. Wspania...

Odsłon: 104

30 min
3
Ciasta Ciasteczka piknikowe

Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....

Odsłon: 163

60 min
6

Polecane artykuły

Informacje Biały makijaż oczu z kolorową kreską krok po kroku

Pamiętam, jak pierwszy raz zdecydowałam się na eksperyment z białym makijażem oczu, dodając do niego kolorową kreskę - efekt był oszałamiający i od...

0
Informacje Koktajl z kiszonej kapusty na odchudzanie. Pije regularnie, będziesz mieć talię osy

Szczupła sylwetka to marzenie wielu osób, najprostszym sposobem, aby ją osiągnąć, jest oczywiście odpowiednio zbilansowana dieta, deficyt kaloryczn...

1
Informacje Wiosenna dieta owsiankowa. Oczyszcza, wzmacnia i dodaje energii

Na czym polega dieta owsiankowa? Choć przyjmuje różne postacie, zawsze koncentruje się na jednym produkcie, czyli owsiance. Odkryj, dlaczego warto...

2
Informacje Karkówka rozpływa się w ustach. To dzięki marynacie ze składnikiem, który zwykle wylewasz

Majówka już za pasem, na pewno więc w wielu domach rozpoczął się sezon grillowy. Podczas rodzinnej posiadówki obok kiełbas, kaszanek, czy szaszłykó...

3