Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
484. odcinek programu „Ewa gotuje”
W ostatnim odcinku 36. sezonu programu „Ewa gotuje” gospodyni podzieliła się przepisami na lekkie potrawy, które doskonale się sprawdzą w upalne dni. W programie pokazała, jak przyrządzić chłodnik z awokado, następnie przeniosła się do ogrodu, gdzie podzieliła się przepisem na pieczonego pstrąga z pesto. Po pysznym obiedzie nie zabrakło również deseru. Tym razem Ewa Wachowicz postawiła na lekki torcik z truskawkami bez pieczenia.
Polecane artykuły
W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...
Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...
Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...
Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20230
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 134
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Jagody
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Ciasta
- Torty
- Jajka
Odsłon: 2055
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Ukraińska
- Dla dzieci
- Warzywa
- Nabiał
- Mleko
- Mięso
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Pierogi
- Dla zdrowia
Odsłon: 725