"Ewa gotuje": Jarzynówka z szarpaną wieprzowiną, naleśniki z serem i jajem, mini szarlotki z kratką
Tym razem Ewa ugotowała pożywną zupę jarzynową z szarpaną wieprzowiną. Następnie usmażyła naleśniki, które w finezyjny sposób podała z jajkiem sadzonym i serem żółtym. Po obiedzie zaprosiła widzów na niewielkie szarlotki z kratką, upieczone w foremkach do babeczek. W programie pokazała też jak zawekować ogórki małosolne – w wersji na słodko z miodem.
Polecane artykuły
Podczas tegorocznej majówki planujesz przygotować schab z rusztu? Jeśli tak, koniecznie zapoznaj się z przepisami, które w 510. odcinku programu "E...
Kiwano – egzotyczny owoc z Afryki – cieszy się coraz większą popularnością w polskiej kuchni. I nic w tym dziwnego – nie dość, że zachwyca ono swoi...
Sponsorowane
Witaminy z grupy B są niezmiernie ważne dla naszego zdrowia. Wspierają funkcjonowanie układu nerwowego, przyczyniają się do utrzymania zdrowej skór...
Sponsorowane
Grillowanie zajmuje ważne miejsce w sercach Polaków. Śmiało można stwierdzić, że to nasz sport narodowy, który jednoczy przyjaciół i rodziny w upal...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 205