Ewa gotuje: Sałatka na start, żeberka na obiad i pyszna tarta na deser
W kolejnym odcinku programu kulinarnego Ewa Wachowicz podzieliła się kolejnymi inspiracjami. Na początku przygotowała tradycyjną sałatkę szwajcarską. Na danie główne zrobiła żeberka w sosie pieprzowym, po których poleciła świetny sposób na pikle śliwkowe. Natomiast na deser upiekła tartę z białą czekoladą i owocami leśnymi. Przekonaj się, jak je zrobić.
Polecane artykuły
Podczas tegorocznej majówki planujesz przygotować schab z rusztu? Jeśli tak, koniecznie zapoznaj się z przepisami, które w 510. odcinku programu "E...
Kiwano – egzotyczny owoc z Afryki – cieszy się coraz większą popularnością w polskiej kuchni. I nic w tym dziwnego – nie dość, że zachwyca ono swoi...
Sponsorowane
Witaminy z grupy B są niezmiernie ważne dla naszego zdrowia. Wspierają funkcjonowanie układu nerwowego, przyczyniają się do utrzymania zdrowej skór...
Sponsorowane
Grillowanie zajmuje ważne miejsce w sercach Polaków. Śmiało można stwierdzić, że to nasz sport narodowy, który jednoczy przyjaciół i rodziny w upal...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 178
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 274