Julia Oleś i Osi Ugonoh o udziale w programie „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia”. „Widzowie dostaną krew, pot i łzy od wszystkich uczestników!”

Jutro wrota Piekielnej Kuchni otworzą się już po raz 7! Komu uda się przetrwać, a kogo pochłonie piekielny ogień?

Fot. materiały prasowe/Polsat/Krystian Szczęsny

Był większy stresik, niż się spodziewałam! Były takie momenty, gdzie nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Ten stres jednak trochę ogłupiał. Starałam się, jak mogłam, ale były takie momenty, gdzie nie panowałam tak dobrze ,jakbym to zrobiła w normalnym życiu. Widzowie dostaną bardzo dużo „surowych”, prawdziwych emocji!

- mówi uczestniczka Osi Ugonoh.


Uczestnicy zapowiadają nieprzyzwoicie wielką porcję emocji, bo sami mają niepohamowany apetyt na zwycięstwo. Stawka jest wysoka! Zwycięzca zdobędzie 100 tysięcy złotych i staż w jednej z restauracji Mateusza Gesslera.

Widzowie dostaną krew, pot i łzy od wszystkich uczestników! W programie wszyscy jesteśmy bardzo autentyczni, w takim formacie nie da się udawać dłużej niż przez kilka dni, a w sytuacji, gdy mamy ekstremalne emocje i poznajemy się, jesteśmy ze sobą 24h na dobę, to jesteśmy najbardziej autentycznymi wersjami siebie.

–  mówi  o uczestnikach Julia Oleś.


Czternastu kucharzy będzie musiało się zmierzyć nie tylko z wyzwaniami kulinarnymi. Trzeba mieć piekielnie mocne nerwy, żeby ze spokojem przyjąć surowe oceny nowego szefa, jednego z najbardziej uznanych polskich mistrzów kuchni, Mateusza Gesslera. 

Po pierwsze byłam zaskoczona, że Mateusz Gessler będzie naszym szefem i przewodnikiem piekielnej kuchni. Po drugie muszę przyznać, że jestem zaskoczona tym, jak ogromną klasę i łagodność pokazuje pomimo tego, że jest oczywiście sprawiedliwym, surowym sędzią. Nigdy nie czujemy się przez niego obrażani. Czujemy się przy nim bardzo bezpiecznie. Wiemy, że czasem musimy usłyszeć gorzkie słowa, ale one nigdy nie są bolesne.

– dodaje Osi.


Kto z nich zapamięta menu, kto wytrwale będzie się uczył nowych technik, kto udźwignie opaskę kapitana i poprowadzi drużynę do zwycięstwa? Kto przeceni swoje umiejętności i ugnie się pod presją czasu i wymagań szefa kuchni Mateusza Gesslera? 

„Hell's Kitchen. Piekielna kuchnia” od 31 sierpnia w każdą środę o godz. 20:00 w Telewizji POLSAT.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Jogurtowiec Borówkowy

Szybkie i orzeźwiające ciasto. Dzieci wprost nie można od niego odgonić.

Odsłon: 572

15 min
21
Desery Kokosowa biała chmurka bez pieczenia

Delikatne ciasto kokosowe z wiśniami. Szybciutkie i proste w wykonaniu. Ideal...

Odsłon: 938

15 min
18
15 min
6
Dania główne Naleśniki z mięsem mielonym

Naleśniki z mięsem mielonym, papryką i pomidorem" to kuszące danie, które łąc...

Odsłon: 6737

60 min
5

Polecane artykuły

Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

0
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

1
Informacje Od tygodni króluje w naszym domu. Najlepsze smarowidło do kanapek, dzieci je uwielbiają

Coraz więcej osób decyduje się na rezygnację z masła na rzecz zdrowszych smarowideł do chleba. Na kanapkach królują warzywne pasty z ciecierzycy, c...

3