Ewa_Gotuje

Kilka drobnych zmian...

Dzisiaj na Smakerze pojawiły się dwie zmiany, o które sami zabiegaliście. Chwilkę to trwało, ale szczęśliwie dobrnęliśmy do końca prac nad nimi.

Pierwszą zmianą, którą na pewno już zauważyliście jest nowy dział na Forum o nazwie 'Na każdy temat'. Jak sama nazwa wskazuje możecie tam rozmawiać na tematy nie koniecznie związane z kulinariami :)

Ulubione przepisy

Aby łatwiej Wam było znaleźć przepisy, które oznaczacie jako swoje ulubione wprowadziliśmy ich kategoryzację. Co to oznacza?

- Macie teraz wgląd we wszystkie przepisy razem, a także z podziałem na kategorie, do których zostały przypisane przez autora przepisu. Zapewni to Wam szybsze znalezienie przepisu, którego szukacie.

- Możecie tworzyć własne kategorie przepisów o dowolnej nazwie (pamiętajcie jednak, że nazwa nie może przekraczać 15 znaków). Obok tytułu każdej z kategorii będzie widoczna ilość przepisów jaką do niej dodaliście.

Jak dodawać przepisy do 'ulubionych'?

1. Natrafiłeś na przepis, który jest wg Ciebie znakomity i warto by go było wypróbować w najbliższym czasie. Nie chcesz go jednak drukować, bo jak wiadomo, kartka zawsze może się gdzieś zawieruszyć :. Nic więc prostszego, dodajesz go do "ulubionych"!

2. Klikasz na 'Dodaj do ulubionych' - czyli napis, który znajduje się pod zdjęciem przepisu po prawej stronie.

3. Pojawia się okienko 'Dodaj do kategorii ulubionych'

4. Jeśli nie masz jeszcze utworzonych własnych kategorii to jest to właśnie ten moment, w którym powinieneś to zrobić :) Wystarczy zaznaczyć pole 'Utwórz nową kategorię o nazwie...', a w puste miejsce wprowadzasz nazwę np. kurczak i klikasz przycisk 'Dodaj'.

5. Następnie przejdź do swojego profilu i wejdź do zakładki 'Ulubione przepisy'. Przepis, który dodałeś powinien już się tam znajdować :)

Mam nadzieje, że takie rozwiązanie problemu z Ulubionymi przepisami oraz z Forum przypadnie Wam do gustu :) W razie pytań piszcie bezpośrednio do mnie, bądź na adres serwisu.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
51
Desery Babka dwukolorowa z powidłami śliwkowymi

Prosta , szybka babka dwukolorowa z dodatkiem powideł. Babka na oleju i jogu...

Odsłon: 1073

30 min
18

Przepis dnia

Dania główne Kluski ruskie

No i zaczął się okres, w którym "nie chce mi się stać przy garach" nabiera re...

Odsłon: 45794

30 min
88
Przetwory Nalewka z kwiatów czarnego bzu

Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...

Odsłon: 20261

>60 min
51
>60 min
3

Polecane artykuły

Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

1
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0