Ewa_Gotuje

Nowe wydanie Vita Medium

W listopadowym numerze będziecie mogli znaleźć przepisy naszej użytkowniczki anetaa26, która z czytelnikami podzieliła się swoimi kulinarnymi pomysłami na razowy makaron z soją i warzywami, ryżową zapiekanką z kurczakiem i brokułami, wspaniałą tartę z szynką i warzywami oraz przezabawny tort w kształcie pająka.

Prócz garści kulinarnych propozycji, w siedemnastym już numerze magazynu Vita Medium znajdziecie wywiad Bartka Borowicza z jednym, z najlepszych polskich aktorów Andrzejem Grabowskim. Dowiecie się dlaczego nie robi on kariery za granicą i jak udało mu się sprawić, że nie jest kojarzony już z 'Fredkiem z Kiepskich'.

Przeczytacie także interesujący artykuł Aleksandry Świątek, w którym porusza temat depresji - jakie są jej objawy i rodzaje. Przeczytacie również fantastyczne porady jak radzić sobie ze stresem!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Sałatka z burakiem

Warzywa stanowią doskonały dodatek do naszych potraw. Podawane na różne sposo...

Odsłon: 126

30 min
1
15 min
3
Zupy Pomidorowa dla maturzysty

...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...

Odsłon: 880

15 min
16

Polecane artykuły

Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

2
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0