Witamy w nowym Smakerze!

Zapowiadaliśmy i stało się! Z prawdziwą dumą przedstawiamy zupełnie nową odsłonę serwisu Smaker.pl!

Fot. 123RF/Picsel

Jeden z największych serwisów kulinarnych - Smaker.pl - zyskał nowy wygląd, a także nowe funkcjonalności.

 

Nowością są własne książki kucharskie. Od dziś możecie tworzyć w serwisie zbiory przepisów, z których skorzystacie nie tylko w Smakerze, ale będziecie mogli je także wydrukować. Zadbaliśmy o profesjonalny wygląd książek. Zawierają nie tylko przepisy, ale też automatycznie utworzoną okładkę, spis treści, pole na odręczne notatki oraz zakładki z kategorią przepisów.

 

Nowością jest także możliwość dodawania zdjęć ze wszystkich etapów przyrządzania potrawy oraz filmu video do przepisu. Minutnik to narzędzie dźwiękowe pozwalające ustawić czas na przygotowanie potrawy. W nowym Smakerze znajdują się także tabele kaloryczne, a niebawem pojawi się produktopedia, czyli encyklopedyczny zbiór artykułów wykorzystywanych w kuchni.


Uzupełnieniem waszych przepisów jest strona redakcyjna, czyli artykuły poświęcone kulinariom oraz tematy specjalne - czteroczęściowe cykle o kuchniach świata, historii kuchni oraz różnych świętach i wydarzeniach kulinarnych. Każdy temat specjalny, to trzy artykuły oraz wywiad, reportaż lub wideoreportaż.

 

Jak dobrze wiecie w Smakerze publikujemy także darmowe książki kucharskie na określone okazje. Do tej pory opublikowaliśmy 12 e-booków, m.in. świąteczne, grillowe, drinkowe czy wegetariańskie. Już pracujemy nad kolejnymi!

 

Odpowiedzi na wszelkie wątpliwości dotyczące funkcjonowania nowego Smakera znajdziecie w specjalnie przygotowanej liście pytań i odpowiedzi.

 

Jak zwykle czekamy na wasze opinie!

BR

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
2
Dania główne Kluski ziemniaczane z okrasą

Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...

Odsłon: 41

30 min
1

Przepis dnia

Dania główne Kluski ruskie

No i zaczął się okres, w którym "nie chce mi się stać przy garach" nabiera re...

Odsłon: 45369

30 min
83

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

2