Sponsorowane

Rozstrzygnięcie plebiscytu: Uczta Smaków - Czas na Wielkanoc

W marcu razem z firmą Sokołów zorganizowaliśmy wielkanocną edycję plebiscytu. W miesiącu poprzedzającym święta poprosiliśmy użytkowników o dodawanie przepisów na pieczone mięsa i wędliny, jajka, sałatki, zupy, ciasta i inne specjały, które można zaserwować na wielkanocnym stole. Spośród setek zgłoszeń wyróżniliśmy pięć najatrakcyjniejszych, do których powędrują nagrody pieniężne.

Fot. materiały promocyjne partnera

Wielkanoc to jedne z najważniejszych świąt w ciągu roku. Z tej okazji razem z firmą Sokołów zorganizowaliśmy konkurs, w którym zachęciliśmy naszych użytkowników do zgłaszania autorskich przepisów na potrawy, które nieodzownie kojarzą się ze świętami wielkanocnymi.

Spośród zgłoszeń, jakie do nas napłynęły, wybraliśmy pięć najciekawszych przepisów, a autorów postanowiliśmy nagrodzić - 1000 zł dla zwycięzcy, 500 zł dla uczestników zajmujących drugie i trzecie miejsce na podium oraz 250 zł dla czwartej i piątej pozycji.

To jednak nie wszystko! W plebiscycie przyznaliśmy nagrodę publiczności - 500 zł dla autora przepisu, który uzyskał największą liczbę głosów.

Co więcej, osoby oddające głosy w plebiscycie, które podały najciekawsze odpowiedzi na pytanie konkursowe, miały szansę zawalczyć o jedną z dziesięciu nagród rzeczowych.

Wyniki plebiscytu zostały opublikowane na stronie: Uczta Smaków - Czas na Wielkanoc

Uczta Smaków - Czas na Wielkanoc

Plebiscyt zakończony

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Dania główne Kluski kładzione z czosnkiem niedźwiedzim

Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...

Odsłon: 3709

30 min
15
Dania główne Kurczak z grilla

tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...

Odsłon: 145

15 min
5
Desery Ciasto bez pieczenia

Ciasto bez pieczenia przygotowane na 1 maja. Ciasto na spodzie z podłużnych b...

Odsłon: 262

60 min
8

Polecane artykuły

Informacje Odkryj zapomniane przepisy z kajetu babci. Rumianek - właściwości i zastosowanie w kuchni

Rumianek to jedno z najpopularniejszych ziół goszczących w polskich domach. Uchodzi on nie tylko za skuteczny lek na rozmaite dolegliwości, ale rów...

2
Informacje Możesz zrobić oliwę, pastę do kanapek lub syrop. Jak wykorzystać stokrotki w kuchni

Polacy kochają przyozdabiać swoje tarasy i balkony roślinami, wśród których szczególną popularnością cieszy się stokrotka. Co to za kwiat i czym za...

3
Ewa gotuje Ewa gotuje: Chleb na zakwasie żytnim, biała kiełbasa i kalafior z grilla, ciasteczka ryżowe

Zastanawiacie się jakie pyszności zaserwować z grilla bliskim i znajomym? Ewa Wachowicz w autorskim programie "Ewa gotuje" podzieli się z widzami z...

1
Informacje Przewodnik po serach pleśniowych. Możesz tego nie wiedzieć

Sery pleśniowe cieszą się dużym zainteresowaniem, choć mówi się, że do ich jedzenia trzeba dojrzeć. Rzeczywiście przysmak mało komu smakuje za pier...

4