Dania jednogarnkowe

Darmowy e-book: Domowe przetwory na cały rok

W tym darmowym e-booku otrzymacie kalendarz pełen przetworów, dowiecie się, kiedy najlepiej kupować i przetwarzać owoce i warzywa oraz znajdziecie inspiracje na pyszne, domowe przetwory!

Fot. 123RF/Picsel

Przygotowaliśmy naszą darmową książkę w 3 wersjach: pdf (do odczytania na komputerze), mobi (Kidle) i epub (iPad i różne tablety).

ebook okładka przetwory na cały rok


ebook przetwory na cały rok w formacie pdf

ebook przetwory na cały rok w formacie epub

ebook przetwory na cały rok w formacie mobi

 

Kliknij prawym przyciskiem myszy i zaznacz "Zapisz element docelowy jako...", aby zapisać e-booka na dysku.

 

Inne e-booki znajdziesz tutaj! Kliknij!

Ebook Poradnik kibica - przekąski. Pobierz! Ebook poradnik kibica przekąski Ebook Pomysły na grzyby. Pobierz!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
2

Przepis dnia

Przetwory Sałatka ogórkowa z marchewką i miodem ( na zimę )

Smaczna sałatka z ogórków o dość nietypowym smaku miodowo- estragonowym. Z te...

Odsłon: 997

>60 min
8
Przetwory Domowy ketchup ( gęsty ).

Nie ma to jak domowy smaczny ketchup. :) Z tej porcji wyszło mi 15 słoiczków...

Odsłon: 28847

60 min
35
Przekąski Omlet z cukinią

Ten omlet z cukinią to prostota i smak w jednym – delikatne jajka, soczysta c...

Odsłon: 853

30 min
3

Polecane artykuły

Ewa gotuje Od zupy dyniowej po pieczoną gęś. Przysmaki na jesień według Ewy Wachowicz

Jesień to czas rozgrzewających zup i ciast pachnących cynamonem. W 523. odcinku programu "Ewa gotuje" prowadząca zabrała widzów w prawdziwą, kulina...

6
Informacje Zbija cholesterol, reguluje poziom cukru. Jak zrobić ocet jabłkowy w zaciszu własnej kuchni?

Ocet jabłkowy jest ceniony za swoje właściwości prozdrowotne. Wspiera on trawienie, stabilizuje poziom cukru we krwi, poprawia metabolizm i wpływa...

9
Informacje Pierwszorzędna na galaretki, konfitury i nalewki. Trzy przepisy na tarninę

Tarnina to owoc, który warto włączyć do jesiennych przetworów. Choć na surowo jest bardzo kwaśna i cierpka, po przemrożeniu zyskuje wyjątkowy smak,...

5