Ewa Gotuje

Już niedługo światem zacznie rządzić jesień... a wraz z jesienią będziemy mieć w kuchniach pełnię sezonu na przetwory!

Co prawda półki sklepowe aż uginają się od rozmaitych słoikowych łakoci, to jednak domowe przetwórstwo ma się dobrze i coraz chętniej decydujemy się sięgnąć po własny słoik. Nic dziwnego, wszak czy jest coś bardziej domowego od piwniczki lub spiżarni pełnej kiszonych ogórków, konserwowych papryk, dżemów, kompotów czy nalewek? Z tej okazji przypominamy jedną z naszych darmowych książek kucharskich. Polecamy 55 pomysłów na przetwory.

Książkę możesz pobrać w trzech formatach: PDF (komputer PC), Epub (iPAD i Smartfony) oraz MOBI (Kindle).






Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
2
Ciasta Ciasto z kremem budyniowym

Ciasto z kremem budyniowym to delikatne, maślane ciasto kruche wypełnione nad...

Odsłon: 30301

30 min
53
15 min
4
60 min
6
Ciasta Jabłecznik tradycyjny na smalcu

Dzisiaj pieczemy szarlotki i jabłeczniki, tymczasem nasze babcie piekły jabłe...

Odsłon: 535

60 min
9