Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 103
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 103
Składniki
mięsko pokroic na mniejsze kawałki (kostke lub paski)
cebule pokroic w piorka i podsmażyc na oliwie
Do cebulki dodac pokrojone miesko i podsmazyc
gdy mieso bedzie juz miekkie dodajemy pieczrki i papryke.
Przykrywamy garnek pokrywka i wszystko dusimy do miekkości.
Na koniec dodajemy fasolke z puszki, przecier pomidorowy, rozgnieciony czosnek i wszystkie przyprawy.
dusić jeszcze wszystko kilka minut.
Najlepiej podawać z ryżem.
SMACZNEGO:)