Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
My bardzo lubimy takie pieczarki. Aromatyczne, pyszne.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 123
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 123
Składniki
Ząbek czosnku pokroić drobniutko. Na patelni rozgrzać masło klarowane dodać pokrojony czosnek i całe papryczki. Chwilę smażyć na małym ogniu. Dodać oczyszczone, umyte i osuszone całe pieczarki. Dodać sos sojowy. Pieczarki smażyć i cały czas mieszać, aż sos prawie cały wyparuje, a pieczarki będą ciemne. Podawać ciepłe, posypane natką pietruszki. Smacznego.