Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita sałatka. Składniki dobrze razem pasują.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 73
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3317
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1160
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 97
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 121
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 73
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3317
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1160
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 97
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 121
Składniki
Pieczarki i pomidora dokładnie umyć i osuszyć. Młode liście szpinaku rozłożyć na półmisku. Na wierzchu ułożyć pokrojone mięso z indyka, pokrojonego pomidora, pokrojony ser camembert, pokrojone w plasterki pieczarki. Posypać orzechami włoskimi. Musztardę sarepską wymieszać z miodem, olejem lnianym, octem, solą i pieprzem. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem. Smacznego