Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z wafla i masy czekoladowej.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1061
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 121
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1061
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 121
Składniki
W wysokim garnku zagotować mleko. Dodać cukier i gotować do momentu, aż nie uzyskamy jednolitej, gęstej masy. Następnie dodać kakao i jeszcze rzez ok 20 min gotować na małym ogniu. Kiedy masa lekko ostygnie, posmarować nią wafle, przekładając jeden na drugi. Włożyć do lodówki do schłodzenia i zastygnięcia.