Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo prosta i smaczna potrawa bardzo chwalona na śląsku serdecznie polecam:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 124
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 124
Składniki
Najpierw trzeba zmielić mieso wołowe następnie dodać przyprawy i odstawić na 3 dni do zamrażalki w tym czasie można zrobić sos wycisnąc pomidory doprawić i zagotować ok. 10 min . Gdy mieso sie zmrozi należy wyturlać je w żółtkach oraz bułce i napatelnie na gorącym oleju gdy będą gotowe nalezy je dać na talerz i polac sosem . Smacznego:)